Omnipod DASH® Pod

323,31 

Omnipod DASH® Pod pakiranje od 10 kom

Nema na zalihi

SKU: 0000009 Kategorije: , Oznaka:

Opis

Omnipod DASH® sustav za upravljanje isporukom inzulina je vodootporna inzulinska pumpa bez katetera namijenjena osobama sa šećernom bolešću tipa 1.

Sastoji se od samo dva dijela – Pod-a bez katetera i uređaja s dodirnim zaslonom Omnipod DASH® Personal Diabetes Manager (PDM) koji se koristi za programiranje isporuke inzulina putem Bluetooth® bežične tehnologije.

Pod bez katetera je diskretan i vodootporan te može osigurati do 3 dana neprekidne isporuke inzulina.

Novi, moderni uređaj Omnipod DASH® PDM sa zaslonom osjetljivim na dodir je intuitivan te se način rukovanja jednostavno može usvojiti.

Personalizirana isporuka inzulina prilagodljiva individulanim potrebama za inzulinom. Nulta bazalna stopa (Zero Basal Rate) i inzulinsko-ugljikohidratni omjer čine Omnipod DASH® sustav pogodnim za većinu.

Karta položaja uređaja POD omogućava promjenu mjesta postavljanja, integritet kože i apsorpciju.

 

Tehničke karakteristike

Omnipod DASH® Pod

Diskretan i vodootporan Pod bez katetera može osigurati neprekidnu isporuku inzulina do 3 dana. Može se nositi na bilo kojem mjestu gdje se inzulin obično ubrizgava, mala fleksibilna kanila automatski se ubacuje pritiskom na gumb na uređaju PDM  čime se započinje personalizirana isporuka inzulina. Pod se može diskretno nositi ispod odjeće te je vodootporan, što znači veću slobodu za korisnika.

 

Značajke:

  • Ugrađeni spremnik za inzulin od 200 jedinica, kutna kanila s automatiziranim umetanjem, mehanizam za isporuku, napajanje
  • Lagan
  • Automatsko umetanje kanile pritiskom na gumb
  • Prozor sa ružičastim kliznim umetkom da bi se omogućila provjera je li kanila postavljena
  • Čvrsto ljepilo
  • Izdržljiva, vodootporna vanjska kućica

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.